Cupogós rizsa 0.2

2005.12.15
bizáncica
bizáncica

túlgondolod a dolgokat. ott nincs is parizer. ha lenne már nem lenne mert megettem volna pókhálóval együtt.

A radiátor mellet melegebb van mint Mexikóban. Ki fogok száradni ha nem iszok egy kisvizecskét. Glug Glug Glug Ahhh. Nyamika, friss víz. Visszatérve a témára: Sztálin top, Hitler pedig bottom. Nem fogadok el kritikát.

.

.

.

apró kis lovak. nagyon picikék. ilyen picik.

  1. A cápaszeletet megmossuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Felmelegítjük a vajat egy mélyebb serpenyőben, a cápát lisztbe forgatjuk, a vajon mindkét oldalát megsütjük, majd kiszedjük, és melegen tartjuk.
  3. A serpenyőbe öntjük a bort, előtte melegítsük meg, nehogy hősokkot kapjon, és kifusson!
  4. Felére forraljuk, beleszórjuk a mandulát, sóval, borssal ízesítjük (én egy kis cukrot is tettem bele, mert elég savanyú volt a borom).
  5. A főzőtejszínben elkeverünk 1 kanál lisztet, hozzáöntjük a mártáshoz, és összeforraljuk.
  6. Az összeforralt kotyvalékot kidobjuk serpenyőstől kilódítjuk az ablakon.
  7. Kutyaszarral tálaljuk két személyre. Jó étvágyat! 

én   vagyok   maga   a   gazdagság   heló

© 2018 lofasz. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el