Cupogós rizsa 0.2
2005.12.15

bizáncica
túlgondolod a dolgokat. ott nincs is parizer. ha lenne már nem lenne mert megettem volna pókhálóval együtt.

A radiátor mellet melegebb van mint Mexikóban. Ki fogok száradni ha nem iszok egy kisvizecskét. Glug Glug Glug Ahhh. Nyamika, friss víz. Visszatérve a témára: Sztálin top, Hitler pedig bottom. Nem fogadok el kritikát.
.
.
.
apró kis lovak. nagyon picikék. ilyen picik.
- A cápaszeletet megmossuk, sózzuk, borsozzuk.
- Felmelegítjük a vajat egy mélyebb serpenyőben, a cápát lisztbe forgatjuk, a vajon mindkét oldalát megsütjük, majd kiszedjük, és melegen tartjuk.
- A serpenyőbe öntjük a bort, előtte melegítsük meg, nehogy hősokkot kapjon, és kifusson!
- Felére forraljuk, beleszórjuk a mandulát, sóval, borssal ízesítjük (én egy kis cukrot is tettem bele, mert elég savanyú volt a borom).
- A főzőtejszínben elkeverünk 1 kanál lisztet, hozzáöntjük a mártáshoz, és összeforraljuk.
- Az összeforralt kotyvalékot kidobjuk serpenyőstől kilódítjuk az ablakon.
- Kutyaszarral tálaljuk két személyre. Jó étvágyat!

én vagyok maga a gazdagság heló
